springkussen circus met clown_000

Wie zijn wij?

't Molenhuys Partyverhuur is gevestigd te Enkhuizen. We zijn begonnen op de Molenweg in Enkhuizen met de verkoop van betonnen en kunststof tuinbeelden al snel was een groter pand nodig en zijn we verhuist naar het Westeinde 143 te Enkhuizen. Daarna zijn wij begonnen met de verhuur van de diverse opblaas figuren. Door onze kleinschaligheid zijn wij instaat zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. 

Naast verhuur van opblaas figuren en party materiaal hebben wij nog steeds een tuinbeelden showroom en een betongieterij. Klik op de link

Let op: Per 1 januari 2013 hebben wij geen KvK inschrijving meer hierdoor zijn wij niet meer btw plichtig maar kunnen wij ook geen btw meer verrekenen voor klanten. Mh-partyverhuur is een opererende naam, u huurt dus particulier bij Edwin van de Kuil onder de noemer Mh-partyverhuur. Toekomst gericht zullen we weer bedrijfsmatig onze verhuur activiteiten verder voeren onder de naam Mh-partyverhuur.

 

Mh-partyverhuur is de hele week (incl. za-zo)  telefonisch bereikbaar van 7:00 - 21:00 uur.

U bent van harte uitgenodigd om bij ons te komen kijken. Om teleurstelling te voorkomen, verzoeken we u een afspraak te maken.

Voor meer informatie over de beton beelden of gieterij verwijzen wij naar onze pagina: www.molenhuys.nl

We verwelkomen u graag aan het 't Westeinde 143 te Enkhuizen.

tel. 0228 - 326 755 of 06 - 486 465 50

of e-mail: verhuur@molenhuys.nl